OMRON Suomi

Elämänlaadun parantaminen ja yhteiskunnan kehityksen edistäminen

Luo uraauurtavia ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Etsi uusia haasteita innokkaasti ja rohkeasti. Ole lahjomaton ja rohkaise kaikkia tuomaan osaamisensa esille.

eu doorway page healtcare 1 prod

Terveydenhuolto

OMRON Healthcare on lääkinnällisten ja lääketieteen mittalaitteiden johtava valmistaja. Sen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa verenpainemittareita, lämpömittareita, hengityslaitteita, elektronisia kuumemittareita ja rasvaprosentin mittauslaitteita. Tarkoituksenamme on olla täydellisesti terveydenhuoltoon keskittyvä palvelu – pyrimme ehkäisemään ja helpottamaan yleisiä terveysongelmia, kuten korkeaa verenpainetta, diabetesta ja liikalihavuutta.
KÄY SIVUSTOLLA
eu doorway page industrial 3 sol

Teollisuusautomaatio

Industrial Automation on edistyksellisten teollisuusautomaatiotuotteiden ja sovellusasiantuntemuksen johtava toimittaja. OMRON Industrial Automation tuottaa laadukkaita automaatiotuotteita ja mukautettuja asiantuntijaratkaisuja kaikille teollisuuden aloille. Tuotevalikoima kattaa seuraavat osa-alueet: tehdasautomaatio, anturit ja turvallisuus, mekatroniikka ja ohjaimet, teollisuuskomponentit sekä konenäköjärjestelmät.
KÄY SIVUSTOLLA
pcb aoi

Inspection Systems

Nykypäivän erittäin kilpaillussa ja kustannustietoisessa tuotantoympäristössä laadun ja nopeuden tasapainottaminen automaation avulla on menestyksen avain. OMRON Inspection Systems auttaa alati kasvavien kustannusten pienentämisen ja ensiluokkaisen laadun vaatimusten täyttämisessä.
KÄY SIVUSTOLLA
eu doorway page ec 1 prod

Sähkökomponentit

OMRON Electronic Componentsilla on tekniikka ja osaaminen miltei kaikkiin elektroniikan sovelluksiin vaadittavien komponenttien valmistamiseen. Yritys käyttää uraauurtavia tuotesuunnittelumenetelmiä ja sen erittäin laajalla laadukkaiden tuotteiden valikoimalla voidaan tuottaa mukautetut komponenttipalvelut asiakkaille kautta Euroopan – valikoima kattaa niin releet, kytkimet, liittimet kuin anturitkin.
KÄY SIVUSTOLLA